Hívj minket +36 66 530-220    Írj nekünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Alapítványi bál 2017

Alaptvnyi bl

Adni jó…

 Jótékonysági farsangi bált rendezett a Nyújtsd Segítő Kezed Alapítvány 2017. február 24 - én a „FEK”- ben.

Évek óta hagyomány, hogy az alapítvány rendezvényeivel is segíteni kívánja a Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi Központ és TEGYESZ  szociális intézményében élő lakók életkörülményeit azáltal, hogy  valamilyen eszköz beszerzéséhez nyújt segítséget. Az idén hangtálakból álló fejlesztő eszköz megvásárlásában szeretne támogatást nyújtani.  A hangtálak az intézményben lévő snoezelen szobában folyó terápiás foglalkozások komplexitását, hatékonyságát fogják segíteni.

A bálon közel félszáz lelkes, jókedvű vendég vett részt, az egész este jó hangulatban, mozgalmasan telt el, erről az est házigazdája Berta János azaz „ Jimmy” gondoskodott.

A résztvevőket Feketéné Kiss Aranka, az alapítvány kuratóriumi elnöke köszöntötte. Röviden beszámolt az alapítvány 2016. évi munkájáról, melyben kitért azokra a rendezvényekre, amelyek megrendezésében az alapítvány anyagi hozzájárulása segített.

A kuratórium tagjai az alapítványi támogatások során figyelembe veszik az intézményben dolgozó szakemberek fejlesztő eszközök iránti igényeit, hogy az akadályozottsággal élő gyermekek és fiatalok minél hatékonyabb terápiás foglalkozásokon vehessenek részt.

A vacsorát megelőzően négy, négyfős csapat mérte össze különböző területű tudását, a Jimmy által levezényelt feladatokban, mely mind a szereplők, mind a nézők számára egyszerre volt szórakoztató, vicces, izgalmas. Megmozgatta a résztvevők agytekervényeit épp úgy mint a  fizikumát.

Ezt követően gyógypedagógus művészeink: Hegedűs – Bite Beáta és Vandlik Tamás emelték irodalmi zenés műsorukkal az est színvonalát.

Az idén is sok lelkes és önzetlen jóakaró segítette a bál megvalósulását. (Hisztéria Butik, Bioderma, Avon, Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft., Molke Darius Bt., Oriflame, Zoé butik, Piroska – Viola, Gyulai – Foltvarró Kör, Dürer Nyomda, Sáfián Gabriella, Extrém – Silver, Gyöngyszem ajándék, Montázs Fodrászszalon, Kiss András vállalkozó, valamint a Degré utcai Intézmény)

A vacsora után a jelmezbe öltözött vendégek díjazása következett, majd a tombolatárgyak gazdára találásának izgalma fokozta a hangulatot.

A hajnalba nyúló bál valakinek kellemes beszélgetésekkel telt, másoknak „Jimmy” szolgáltatta a táncos zenét.

Köszönjük a rengeteg támogatást! Bízunk benne, hogy a Farsangi Jótékonysági Bál hagyománnyá válva egyre több vendég számára már előre szerepel a következő évi naptárában.

SK


A Nyújtsd Segítő Kezed Alapítvány Jótékonysági Farsangi Bált rendez a

Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi Központ és TEGYESZ

 lakói támogatására.

Szeretettel várunk minden kedves szórakozni vágyót és érdeklődőt.

Jegyek kizárólag elővételben vásárolhatók 2017.02.22-ig az intézményben.

Örömmel fogadjuk, ha tombolatárgyat szeretne felajánlani.

Amennyiben csupán támogatni szeretnék fiataljainkat támogató jegyek vásárlására is van lehetőség az intézmény területén (Békéscsaba, Degré u. 59.).

Alaptvnyi bl

Lap tetejére

 
© Copyright
Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi
Központ és
Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat
2016

 

Szociális intézményegység
5600 Békéscsaba, Degré u. 56.
Telefon: +36 66 530 220, +36 20 294 1410
Fax: +36 66 530 231
e-Mail: bekes.szgyk@fago.hu

Gyermekvédelmi intézményegység
Nevelőszülői Hálózat
5600 Békéscsaba, Degré u. 56.
Telefon: +36 66 530 220/167
e-Mail: nszhbcsaba@fago.hu

Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat
5600 Békéscsaba, Degré u. 56.
Telefon: +36 66 560 270, +36 20 261 2600,
+36 20 261 2606
Fax: +36 66 560 275
e-Mail: tegyeszbekes@fago.hu

Please publish modules in offcanvas position.